Молитвени испраћај протопрезвитера-ставрофора Далибора Танасића

У понедељак 12. фебруара 2018. године у поподневним часовима у храму Светих Архангела Михаила и Гаврила у Костајници, служен је помен новопредстављеном протопрезвитеру-ставрофору Далибору Танасићу, пароху костајничком.
Помен је служио Његово Преосвештенсво Епископ горњокарловачки г. Герасим уз саслужење свештенства и свештеномонаштва Епархије горњокарловачке, бањалучке и бихаћко-петровачке. Након помена, у својој опроштајној беседи Епископ г. Герасим истакао је врлине које је протопрезвитер-стварофор Далибор имао, као и његов велики труд на парохијама у којима је службовао као вредан и марљиви пастир на њиви Господњој. Након тога, у име свештенсва Свештене Епископије горњокарловачке обратио се бираним речима протопрезвитер-ставрофор Славиша Симаковић, парох у Доњем Лапцу.
Дана 13. фебруара, у храму Светих Архангела Михаила и Гаврила у Костајници, служена је заупокојена Литургија и опело новопредстављеном протопрезвитеру-ставрофору Далибору Танасићу.
Протопрезвитер-ставрофор Далибор Танасић, сахрањен је 13. фебруара 2018. године у поподневним часовима на гробљу у Жабљу.

Scroll To Top
Descargar musica