Потпредседник Владе Републике Хрватске за друштвене делатности и људска права г. Борис Милошевић и саборски заступник и председник Самосталне демократске српске странке господин Милорад Пуповац у посети Епархији горњокарловачкој

Његово Преосвештенство Епископ горњокарловачки г. Герасим је дана 26. фебруара 2021. године, у својој Епископији у граду Карловцу примио потпредседника Владе Републике Хрватске за друштвене делатности и људска права г. Бориса Милошевића и саборског заступника и председника Самосталне демократске српске странке проф. др Милорада Пуповца.

У пријатном  разговору Епископ г. Герасим је уважене госте упознао са тренутним стањем оних градова и места која су пострадала у разорном земљотресу у децембру 2020. године, о садашњем стању и животу свештенства и народа на простору Епархије горњокарловачке, те о даљој обнови и помоћи светиња и људи чија је животна егзистенција нарушена.

Епископ г. Герасим је искористио прилику да се по завршетку сусрета  срдачно захвали на посети у нади да ће се обновити разрушени храмови, парохијски домови и свакако да ће се народу омогућити адекватан простор за даљи живот и боравак на простору пострадале Баније. 

Scroll To Top
Descargar musica